Cât durează ferestrele uPVC?

Cât durează ferestrele uPVC?

Datorită progreselor tehnologice, ferestrele uPVC cu geam termopan rămân un favorit ferm pentru constructorii de case din West Midlands și nu numai. De obicei, durează în jur de 20 de ani, care poate varia între 10-35 de ani, în funcție de calitate și de întreținere, dacă ferestrele dvs. uPVC au fost instalate în jurul anului 1999, este probabil că ar putea fi nevoie să le înlocuiți sau cel puțin să le reparați până acum.

Cum curățați geamurile din plastic?

În afară de eficiența termică excepțională, ferestrele uPVC au o întreținere incredibil de redusă. Cu toate acestea, ei necesită încă o atenție minoră din când în când pentru a-și păstra estetica impecabilă și performanța optimă cât mai mult timp posibil. Deci, cu excepția cazului în care instalatorul dvs. de ferestre a precizat altfel, o ștergere rapidă a cadrelor cu o cârpă moale (neabrazivă) și apă cu săpun, combinată cu un spray rapid de ulei pe părțile mobile, vă va menține ferestrele în vârf stare cât mai mult timp posibil.

Se pot repara geamurile termopan aburite?

Ferestrele uPVC pot deveni uneori aburite sau „aburite” din cauza unei defecțiuni a etanșării, unde, în unele cazuri, geamul poate fi înlocuit pur și simplu în locul întregii ferestre.

Cum știu când trebuie înlocuite ferestrele mele uPVC?

Din păcate, nu este întotdeauna posibil să reparați geamuri uPVC cu geam termopan. Deci, dacă oricare dintre aceste probleme se aplică cadrelor de ferestre, este mai mult ca sigur că vor trebui înlocuite;

  1. Geamuri crăpate, ciobite sau sparte
  2. Apa se scurge prin rame
  3. Cadruri trase

 

Pot încadra ferestrele uPVC într-o zonă de conservare?

Atâta timp cât ați permis drepturile de dezvoltare, nu există nicio legislație care să vă împiedice în mod legal să instalați ferestre uPVC în casa dvs. - deși autoritățile locale preferă ca stilul ferestrei să fie în concordanță cu stilul și perioada proprietății, precum și cu zona inconjuratoare. Dacă locuința dvs. este o clădire catalogată sau restricționată de o direcție prevăzută la articolul 4 , cel mai bun pariu este să luați în considerare ferestrele cu efect de lemn din colecția Residence. Replicând perfect ferestrele clasice din lemn, acest sistem premium de ferestre uPVC a fost conceput și proiectat în primul rând pentru a respecta britanice liniile directoare de conservare .

ferestre uPVC față de lemn

Deși ferestrele autentice din lemn sunt în mod natural uimitoare, dezavantajele nu sunt atât de atrăgătoare! Cine are timp să verniseze și să curățe în mod regulat geamurile din lemn, pentru a-și păstra farmecul instinctiv? Vulnerabile la infestările cu insecte, ferestrele din lemn au, de asemenea, o rată mai mare de defectare a geamurilor duble. În comparație strictă, cadrele uPVC cu efect de lemn sunt incredibil de rezistente la intemperii, cu întreținere redusă și nu vor putrezi și nici nu se corodează - motiv pentru care alegem ferestrele Residence Collection față de ferestrele din lemn real în orice zi.

Ferestre uPVC performante și de lungă durată

Oferind o garanție de 10 ani pentru produs și muncă pentru toate produsele noastre de îmbunătățire a locuințelor de înaltă calitate, luați legătura pentru a discuta în continuare planurile dvs. de îmbunătățire a locuințelor sau vizionați câteva dintre noastre mărturiile video pentru a afla de ce proprietarii și proprietarii de case din West Midland aleg DW Windows .

Tags:

 

FERESTRE DE TOP

Profilul Salamander bluEvolution 92 este destinat caselor pasive, cu cel mai scut coeficient de transfer termic produs de SALAMANDER.

 

 PROFIL CLASA A

Profilul Salamander bluEvolution 92 face parte din categoria Clasa A, cu pereți exteriori de 3 mm.

 

 3 GARNITURI DE ETANSARE

Etanșarea cu garnituri pe 3 niveluri ale ferestrelor Salamander bluEvolution 92 asigura o izolare termica și fonica de TOP.

Echipare ROTO NX

– micro-ventilație pentru ferestre oscilo-batante

– pentru controlul climatului interior Anti-acționare greșita pentru ferestre oscilo-batante

– pentru utilizare corectă Tijă centrala canat inactiv pentru ferestrele în 2 canate, fără stâlp pe mijloc

– pentru utilizare ușoară Role tip ciuperca și blocatori de siguranța pentru ferestre oscilo-batante

– pentru siguranța sporita Mâner metalic Roto Line tip Secustik pentru siguranța îmbunătățita și utilizare confortabila

Feronerie ROTO NX

 Feroneria este una din cele mai importate parți ale unei ferestre. La Fereastra de TOP nu facem nici un compromis. Am ales sa echipam ferestrele cu feroneria ROTO NX, de ultima generație. ROTO NX este un sistem de feronerie produs în Germania, cu echipare de siguranța sporita. Protecția anti coroziune Roto Sil Level 6 garantează o utilizare îndelungată, chiar și în medii ostile de temperatura și umiditate.