Echipa FERESTRE DE TOP a fost infiintata in 2012 ca urmare a deciziei de rebranding a unei activitati inceputa in 2005. In luna mai 2015 am marcat 10 ani de activitate neintrerupta in furnizarea de Tamplarie PVC premium. Am fost prima companie in 2006, care oferea clientilor sai tamplarie pvc executata din profile cu 6 camere de izolare si pachet termoizolator din 3 foi de sticla. Am fost printre primii furnizori care au oferit pe piata romaneasca sticla Saint Gobain cu tratamente de control solar si autointretinere bioclean. In 10 ani am insumat peste 7500 de clienti cu lucrari executate atat in Romania, cat si in Belgia, Olanda, Elvetia, Italia, Austria, Franta. Calitatea produselor noastre precum si serviciile adiacente au fost garantul continuitatii unei activitati ce a reusit sa strabata toate urcusurile si coborasurile economiei europene. Termopanele Salamander au devenit astfel o marca recomandata de cea mai mare parte a clientilor nostri, recomandarile si relatiile de continuitate cu multi dintre ei, reprezentand pana la 45% din vanzarile anuale totale. Va prezentam mai jos cateva imagini cu diverse lucrari de tamplarie PVC executate de compania noastra de-a lungul timpului. 

 

 

 

 

FERESTRE DE TOP

Profilul Salamander bluEvolution 92 este destinat caselor pasive, cu cel mai scut coeficient de transfer termic produs de SALAMANDER.

 

 PROFIL CLASA A

Profilul Salamander bluEvolution 92 face parte din categoria Clasa A, cu pereți exteriori de 3 mm.

 

 3 GARNITURI DE ETANSARE

Etanșarea cu garnituri pe 3 niveluri ale ferestrelor Salamander bluEvolution 92 asigura o izolare termica și fonica de TOP.

Echipare ROTO NX

– micro-ventilație pentru ferestre oscilo-batante

– pentru controlul climatului interior Anti-acționare greșita pentru ferestre oscilo-batante

– pentru utilizare corectă Tijă centrala canat inactiv pentru ferestrele în 2 canate, fără stâlp pe mijloc

– pentru utilizare ușoară Role tip ciuperca și blocatori de siguranța pentru ferestre oscilo-batante

– pentru siguranța sporita Mâner metalic Roto Line tip Secustik pentru siguranța îmbunătățita și utilizare confortabila

Feronerie ROTO NX

 Feroneria este una din cele mai importate parți ale unei ferestre. La Fereastra de TOP nu facem nici un compromis. Am ales sa echipam ferestrele cu feroneria ROTO NX, de ultima generație. ROTO NX este un sistem de feronerie produs în Germania, cu echipare de siguranța sporita. Protecția anti coroziune Roto Sil Level 6 garantează o utilizare îndelungată, chiar și în medii ostile de temperatura și umiditate.